loader image
Case Yarden

Facts

Bereik
410%
doel
meer
millenials
format
display
sea

Strategie

We ontwikkelden een succesvolle display campagne voor millenials. Samen met Yarden haalden we 410% van de doelstelling. We ontwikkelden een succesvolle display campagne voor millenials. Samen met Yarden haalden we 410% van de doelstelling. 

Samenwerking

Samen komen we verder

Fusce feugiat nibh at dignissim egestas. Vestibulum nunc nunc, cursus in tristique et, bibendum nec velit. Sed et vestibulum libero. Integer sodales massa tincidunt, viverra urna vel, commodo massa. Nulla justo diam, venenatis at turpis sed, sollicitudin vulputate dolor. Praesent tellus justo, maximus vehicula condimentum dignissim, lobortis quis mauris. Proin sollicitudin commodo dapibus. Integer eleifend accumsan justo a ultrices. Aliquam eget congue tellus, non rhoncus quam.

"Quote van de klant als voorbeeld"

John Voorbeeld, CEO Yarden

Middelen

Verhaal over de ingezette middelen zoals een display campagne voor millenials. + toelichting van die keuze in combinatie met een andere techniek.

Alles over data

Over de toepassing van data in het project

Quisque aliquam nisi auctor volutpat aliquam. Duis eros justo, iaculis ac volutpat a, hendrerit vitae lacus. Donec viverra, elit ut congue lacinia, ligula augue ultricies lorem, efficitur lacinia enim neque ac purus. Donec ac est dui. Duis pretium sem eu vestibulum fringilla. Morbi nibh ex, tempus vitae maximus in, posuere a sapien.

Quisque aliquam nisi auctor volutpat aliquam. Duis eros justo, iaculis ac volutpat a, hendrerit vitae lacus. Donec viverra, elit ut congue lacinia, ligula augue ultricies lorem, efficitur lacinia enim neque ac purus. Donec ac est dui. Duis pretium sem eu vestibulum fringilla. Morbi nibh ex, tempus vitae maximus in, posuere a sapien.

Factsheet

Bereik
410%
Bereik
410%
Bereik
410%
doel
meer
millenials
doel
meer
millenials
doel
meer
millenials

Weet je genoeg?

We horen graag van je om af te spreken wat we samen kunnen bereiken, of we vertellen je persoonlijk nog meer ins en outs over deze case. it’s up to you:

Heb jij een vraag voor Thijs?

Laat dan naam en e-mailadres achter en get in touch!

Heb jij een vraag voor Daphne?

Laat dan naam en e-mailadres achter en get in touch!

Heb jij een vraag voor Brenda?

Laat dan naam en e-mailadres achter en get in touch!

Download hier onze principes™

Vul het onderstaande formulier in en je ontvangt het z.s.m. in je mailbox!