loader image
Als Digital Marketing Consultant bij Tomorrowmen help jij bedrijven bij het realiseren van hun digitale business ambities en hier heb je zichtbaar veel plezier in. Data gedreven denk je in digitale oplossingen. Je zet slimme campagnes op, welke je binnen no-time naar de juiste doelstellingen weet te optimaliseren. Campagneresultaten rapporteer je in eenvoudige taal aan je klanten en je adviseert ze over de laatste ontwikkelingen. Ook binnen Tomorrowmen draag je actief bij aan interne doelen en een fijne werksfeer.

Jij:

Wat ga je doen:

In deze functie bekleed je twee rollen:

Wat we belangrijk vinden:

<a href=#>Solliciteer <span>Direct</span></a>

Heb jij een vraag voor Thijs?

Laat dan naam en e-mailadres achter en get in touch!

Heb jij een vraag voor Daphne?

Laat dan naam en e-mailadres achter en get in touch!

Heb jij een vraag voor Brenda?

Laat dan naam en e-mailadres achter en get in touch!

Download hier onze principes™

Vul het onderstaande formulier in en je ontvangt het z.s.m. in je mailbox!